My Blog List

Seseorang yang berperibadi kuat umpama besi waja semakin dibakar oleh keadaan semakin dititik olrh cabaran hidup semakin teguh dan waja untuk menhadapi hidup. Seseorang yang berperibadi lemah laksana tanah apabila diketuk oleh cabaran hidup ia akan berkecai
Membiarkan dirimu dibuai perasaan samalah seperti membenarkan diri dibuai oleh syaitan kerana ia suka kepada orang yang berkhayal. Menyedari kesalahan sendiri adalah lebih baik dari baik dariapad menegur kesalahan yang dilakukan oleh orang lain

UsTaZ FaEz

Blogger templates


ShoutMix chat widget

Blogroll


Menghitung Detik, Menginjak kpd Kematian...

Powered by Blogger.

Followers

PeNcArIaN....

Popular Posts

mister linkk

RSS

Monday, February 1, 2010

MaLaM PeRtAmA AkU........


Kisah Malam Pertama Aku
Posted on January

Pena Halaqah: remp...itt!

Malam pertama aku biasa jer…
Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit…
First main terkial-kial gak laa carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe >
Itu laa pengalaman malam pertama aku main PS2 mase baru beli 5 tahun sudah…
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane Kongsi la kat sini :->

.........................

banner